Llista Electoral 2015

Susanna CostaSusanna Costa

Tinc 44 anys. Visc a Gelida des de fa 11 anys. Estic casada i tenim una nena de 7 anys. Tot i que he estat durant 5 anys autònoma, sent copropietària d'una botiga a Gelida, la meva professió és tècnica de laboratori d'anàlisis clínics i tècnic de prevenció en riscos laborals. Actualment estic a l'atur i el proper curs acadèmic reprendré els meus estudis de psicologia

Eli CornudellaElionor Cornudella

Visc a Gelida des del 2003. Vaig estudiar fins a 3er. de ciències exactes, però quasi tota la meva vida laboral ha estat lligada al món del teatre. Encara que ja soc una mica gran, crec en la gent, en la força del poble, i que un altre mon és possible. Només depèn de nosaltres, i ja no tenim excuses.

Albert Buch

Vaig néixer a Gelida i, excepte alguns mesos, hi he viscut tota la vida. Ara, amb 18 anys, estic acabant els estudis de batxillerat. Participo en entitats del poble com la Creu Roja i també sóc voluntari d'AFS Intercultura. Anteriorment també havia participat a Radio Gelida, els Vailets i al grup artístic Gelada.

Josep Maria GironèsJosep Maria Gironès

Vaig néixer a Olesa de Montserrat, fa 50 anys. Visc a Gelida des de fa 18 anys. Soc tècnic electrònic de formació, i treballo de tècnic audiovisual a la CCMA des de fa 26 anys. Formo part de les següents entitats de Gelida: Amics del castell, Coral Intimitat i Vailets de Gelida.

 

Jordi BofillJordi Bofill

Nascut a Vic fa 58 anys. Enginyer Industrial, doctor per la UPC. Fins els 12 anys vaig viure a Londres, després a Barcelona i des de l'any 1999 a Gelida. Lo meu són les Tecnologies de la Informació i Comunicació lliures, també la direcció estratègica. Treballo a la UPC en diferents àmbits: a l'Escola d'Enginyeria de Manresa, a la Càtedra de Programari Lliure, a la Càtedra Unesco de Sostenibilitat, a UPCnet. Soc soci de Som Energia, de Amics del Castell del Gelida, militant de la CUP i he estat president i vocal de la junta de l'AMPA de l'Institut de Gelida.

Elisabet ForcadaElisabet Forcada

Tinc 19 anys i estic estudiant educació primària a la universitat de Barcelona. Visc a Gelida des que tenia 2 anys i per tant tinc un fort vincle amb el poble. M'agradaria que els joves poguéssim tenir més veu i participació a Gelida, i per això cal la motivació de voler canviar les coses a partir de petits actes però també cal tenir l' oportunitat per fer-ho.

Joan ArandaJoan Aranda

Nascut a Barcelona fa 44 anys, vaig estudiar fins al BUP i amb 19 anys em declaro insubmís al servei militar. Fins als 27 visc a Cornellà de Llobregat. Després al Perú, a Gràcia i des de fa 12 a Gelida. Vaig fer de paleta fins els 34 anys i des de fa 10 sóc conductor d'autobusos de TMB. Bomber Voluntari des de l'any 2004. Casteller a la colla de Cornella durant 10 anys, m'agrada molt la música Heavy, la de cantautors sud-americans, i la novel·la negra . El meu projecte més important junt a la meva dona, és estimar i educar a la meva filla.

Isabel IzquierdoIsabel Izquierdo

Vaig neixer a Barcelona fa 54 anys. Visc a Gelida fa 16 anys i tinc 2 fills. Soc protèsica dental. He estat membre de la Plataforma Can Juncoses i vocal de la junta de l'AMPA del Montcau.

Per què estic farta de parlar de política i no fer res. Per què estic convençuda que des del meu petit poble és possible canviar aquest futur a que ens porta el capitalisme, si no ens organitzem. Recordem com Arenys de Munt va desobeir organitzant una consulta i va obrir la porta al procés cap a la independència. Pensem globalment; actuem localment.

Marco GarciaMarco García

Vaig néixer a Barcelona i treballo de topògraf. Visc a Gelida des de l'any 1986.

 

Elena AgeaElena Agea

Nací en Alicante hace 47 años. Vivo en Cataluña desde los tres años, con lo cual me siento tan catalana como mi marido y mis hijos. Siempre me han gustado los niños, de ahí el tener cuatro, estudie técnico especialista en Jardín de Infancia. Ejercito esta profesión hasta que deje mi plaza para venir a la vida rural. Ahora ayudo a mi marido a sacar adelante Cal Nitus, el negocio familiar al que se dedica toda la familia. Vivimos en el pueblo desde el 2004. Soy aficionada a criar cachorros perrunos. Ahora mismo es como mejor me lo paso.

Rubén LópezRubén López

Vaig néixer a l'Hospitalet de Llobregat fa 30 anys, i porto vivint Gelida des de fa 4. Autònom treballant al Graner de Gelida. Simpatitzant de Comunistes de Catalunya.

 

Clara ForcadaClara Forcada

Nascuda a Barcelona fa 19 anys i veïna de Gelida des de ben petita. Actualment estudio 2n curs d'educació social a la Universitat de Barcelona. M'agrada la política perquè considero que tot acte és política i crec que amb petits actes es poden canviar grans coses, Gelida es mereix una política de tots i per tots.

Eduard VilaltaEduard Vilalta

Vaig néixer fa 54 anys a Terrassa. Visc a Gelida des de fa 8 anys. Soc vigilant de seguretat. M'agrada anar al riu a pescar i gaudir de la natura.

 

Paco PachecoPaco Pacheco

Nascut a Gelida. Treballador a fàbrica.